Без значение на какъв етап е връзката ви с един

...
Без значение на какъв етап е връзката ви с един
Коментари Харесай

10 неща, които жените правят, a мъжете харесват

Без значение на какъв стадий е връзката ви с един мъж, има някои женски дейности, които се харесват доста на мъжете. постоянно прикриват някои неща, които им харесват, само че в идващите редове може да видите част от тях.

1. Полагане на главата на гърдите му. В тези мигове, в които сте се гушнали на дивана, гледате нещо обичано по малкия екран или просто си говорите.

2. Когато се нуждаете от помощта му. обичат да се усещат потребни, да усещат, че са нашите герои, даже в обстановки, в които и ние бихме могли да се оправим с провокациите.
свързани новини6330на 09.10.20215594на 23.04.2021
3. Когато вършим първата крачка. В любовта следваме някакви правила, които не всеки път са работещи, тъй като всяка обстановка и взаимоотношения са разнообразни. Понякога не са сигурни в това по какъв начин ще реагираме, в случай че ни пишат първи след среща да вземем за пример или пък въобще дали са привлекли нашето внимание, с цел да работят към нас като цяло.

4. Когато му казвате какъв брой го цените. За това е значимо, изключително в случай че са грижовни. Те също като имат потребност да чуят, че са значими за вас.

5. Кажете му по какъв начин в действителност се чувствате. Още нещо, което харесват в общуването с е, когато сме ясни в това, което изпитваме. Без значение дали е обвързвано със обстановка с тях или имаме персонални прекарвания в работата, с близки и т. н. Господата не четат мисли и от време на време се постанова да приказваме непосредствено, с цел да сме вярно разбрани.

6. Когато се хвалите с него. За вас също ще бъде прелестно, в случай че половинката ви показа пред близки и познати какъв брой се гордее с вас, нали? Без значение дали е за вечерята, която ви е приготвил или нещо друго, за е прелестно да знаят, че обичаната им се гордее с тях.

7. Когато в действителност го слушате. Дамите знаят по-добре от всеки различен, че слушането не е просто пасивна активност. Това е деяние и изисква старания и е значима част от връзката в една любовна връзка. За също е значимо, когато присъствате в диалога и показвате, че вниквате в това, което ви споделят.

8. Осъществяване на зрителен контакт. В другите стадии от взаимоотношенията за това значи разнообразни неща, като харесване, любов, че го слушате деликатно, че ви е грижа.

9. Малките изненади с обичаните му лакомства. Да! харесват, когато вършиме това за тях.

10. Когато му показвате, че знаете какво харесва/обича и какво не. И това още веднъж може да се приложи в разнообразни обстановки, като да вземем за пример да купите билети за кино за филм, в който взе участие обичан негов артист, да му приготвите обичано ядене, да изберете подарък в желан от него цвят и т. н.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР