Без значение кога и къде сте родени, няма начин в

...
Без значение кога и къде сте родени, няма начин в
Коментари Харесай

Звезди, влюбили се в обикновени хора

Без значение по кое време и къде сте родени, няма метод в даден миг от живота си да не сте фантазирали по какъв начин се срещате с обичаната си звезда. Е, някои хора са надминали даже личните си упования, печелейки сърцето на известния си любимец. Ето кои са звездите, които са „ свили гнездо ” с изцяло елементарни хора.
Джесика Алба и Кеш Уорън
Джесика се среща с Кеш по време на продукцията на „ Фантастична четворка ” през 2004 година, където той работи към поддръжката. Кеш обаче е разпален почитател на Джесика от години и мъчно съумява да резервира хладнокръвие при първата им среща. В последна сметка двамата се женят и имат 3 деца.
Джон Траволта и Кели Престън
Кели се влюбва в Джон в мига, в който вижда филмовия плакат за „ Брилянтин ”. Вътрешно знае, че ще се омъжи за този мъж и не щеш ли двамата са щастливо женени от 1991 година.

Мат Деймън и Лучана Барозу
През 2002 година Мат работи над кино лентата „ Stuck on You ” в Маями. Една вечер той влиза в бара, където работи Лучана и животът му се прекатурва. " Буквално я видях в препълнената стая " сподели той в шоуто на Елън Дедженеръс. И в този момент са щастливо женени и имат 4 деца дружно.

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР