Без участието на Има такъв народ в разговорите с президента

...
Без участието на Има такъв народ в разговорите с президента
Коментари Харесай

Манолова: Без участието на ИТН в разговорите няма как да има правителство с трети мандат

Без присъединяване на " ИТН " в диалозите с президента и в постигането на този консенсус няма по какъв начин да има държавно управление с третия мандат.

Това разяснява ръководителят на " Изправи се БГ! Ние идваме! " Мая Манолова преди срещата на Консултативния съвет за национална сигурност при президента.

„ Смятаме, че третият мандат може да бъде осъществен само и единствено посредством единодушие сред „ ИТН “, „ Демократична България “, „ Изправи се БГ! Ние идваме! “ и Българска социалистическа партия. Тук някакви независими поръчки по-скоро биха навредили “, разяснява Манолова.

„ Нека да е ясно, че без присъединяване на Има Такъв Народ в тези диалози в постигането на консенсус няма по какъв начин да има държавно управление с третия мандат. Тук ще се носи отговорност за какво към рисковете пред страната – бежанска рецесия, миграционен напън, Коронавирус вълна, растеж на цените на питателните артикули, на тока и парното - ще се добави и институционална рецесия “, сподели Манолова.

Тя застана зад тезата, че без актуализация на бюджета няма да могат да се решат проблемите на хората.

„ Бюджетът основава съществени терзания от това политическата рецесия да премине в институционална “, добави Мая Манолова.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР