Без това властта няма как да бъде упражнявана легитимноОпитите за

...
Без това властта няма как да бъде упражнявана легитимноОпитите за
Коментари Харесай

Илиян Василев: След хартиения преврат всички изборни резултати ще бъдат поставяни под съмнение

Без това властта няма по какъв начин да бъде упражнявана законно

Опитите за омаловажаване на смисъла на хартиения прелом тази нощ, тезата " какво толкоз ", " не си коства протестът ", обслужват директно статуквото. Не за друго, а тъй като, както споделих през вчерашния ден във включването си от митинга, на карта е подложен Темел на демокрацията - вярата на гласоподавателите, че изборите са почтени и резултатите правилно ще отразят тяхната воля.

От тук нататък всички резултати от избори ще бъдат сложени под подозрение, а без това властта няма по какъв начин да бъде упражнявана законно, тъй като народът повече ще има вяра че определените депутати, кметове, общински съветници, президенти, не са функционалност на техния избор, а на сделки и операции.

Ако забелязахте електронното гласоподаване беше тотално захвърлено в боклука.

Този ход изрови трап сред мафията и партиите на смяната, което на процедура изключва обикновеното градивно другарство. Именно силовата политика на мутрите от Движение за права и свободи и ГЕРБ предопределя устойчива и бъдеща неустойчивост в обозримо бъдеще.

Очевидно задачата са локалните избори, там където ГЕРБ и Движение за права и свободи държат властта, само че дружно с това е и цялата власт - парламентарна, правосъдна и изпълнителна са взаимносвързани.

Единствената добра вест е, че тези юнаци вървят срещу времето - и се пробват да запазят като в някакъв джурасик парк Путиновия модел на ръководство, до момента в който Русия губи по всички фронтове.

Илиян Василев
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР