Без Софи Маринова ще се венчават Фики и Гюлджан. Певицата

...
Без Софи Маринова ще се венчават Фики и Гюлджан. Певицата
Коментари Харесай

Софка не ще да ходи на сватбата на Фики

Без Софи Маринова ще се венчават Фики и Гюлджан. Певицата отхвърли да участва на събитието, макар че се очакваше да бъде част от тържеството. Синът на Тони Стораро се венчае през днешния ден, като се очакваше на събитието да пристигна съвсем цялата музикална колегия. Най-близката другарка на фамилията обаче — Софи Маринова, отхвърли да участва.

А повода е, че е в меланхолия поради ареста на обичания й Гринго. Откакто Гринго е задържан, певицата не дава дума да се издума, да върви да се забавлява, до момента в който мъжът й лежи зад решетките. Обществено притежание е, че Маринова е една от най-близките приятелки на семейството Стораро. Над 20 години тя е близка другарка на бащата на Фики.

Но даже и този факт не е бил задоволителен, с цел да отиде Софка на сватбата на следващия ден. След като преди месец гаджето й Гринго бе задържан за изнудване на предприемач от Айтос, от който са желали 50 000 лева със закани да убият фамилията му.

За това закононарушение законът планува сред 2 и 8 години затвор и санкция от 3 до 5 хиляди лв., написа "Телеграф ". Софка също по този начин е поискала да бъде конституирана като бранител на обичания си, само че съдът й отхвърли с претекста, че нямат подписан цивилен брак. След като Гринго остана зад решетките, тя безусловно се поболя.

Самият Фики неколкократно молил своята колежка и другарка да размишления, да пристигна най-малко малко на най-важния ден в живота му. Последно, Маринова му дала обещание да намерения над поканата.

Източник: БЛИЦ
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР