Без съмнение предизвикателствата към това Народно събрание са големи, но

...
Без съмнение предизвикателствата към това Народно събрание са големи, но
Коментари Харесай

„Смирение, диалог и разум“ очаква Радев от парламента, затова го свикал на Велика сряда

" Без подозрение провокациите към това Народно заседание са огромни, само че и без подозрение приемането на закона за държавния бюджет е първостепенна задача. Предстои решаването на комплицирано уравнение, което да подсигурява както приходите на българските жители в условия на рецесия и висока инфлация, по този начин и стабилността на страната. Силно се надявам и по този начин е редно, бюджетът да бъде импортиран от постоянно държавно управление, което да се ангажира с ясни дълготрайни политики. Така е редно ", сподели президентът и повтори, че в случай че това въпреки всичко не стане, финансовата рамка на страната въпреки всичко ще бъде импортирана от служебния кабинет. 

" Всички чакаме Народното събрание да вземе час по-скоро решения освен за излизане от политическата рецесия, само че и за отстояване на европейската вероятност на страната. Очаквам това Народно заседание да поддържа създадените и импортирани от служебното държавно управление закони по ПВУ ", сподели още президентът Радев. 

Той акцентира и че чака " най-накрая да се постави завършек на заблудата, че заменяйки няколко остарели танка с други остарели такива ще решим подготвеност дълбоки проблеми на българската защита ". 

Той изрази вяра Народно събрание да поддържа европейския курс на служебното държавно управление, като поддържа законопроектите за ПВУ и за Шенген. Очаквам Народно събрание да покаже, че правосъдната промяна е осъзната действителна цел за развиването ни като заслужено и проспериращо общество, обърна се президентът към депутатите. Каквото и да е идващото ръководство, то може да бъде стабилно единствено, в случай че се основава на избрани полезности. Предизборната акция завърши, а публичните упования са големи, предизвести Радев. 

Радев прикани не за лозунги, а за дейности, загърбване на тяснопартийните ползи и работа за амбициозни национални цели.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР