Без победител – 1:1, завърши дербито от 29 кръг на

...
Без победител – 1:1, завърши дербито от 29 кръг на
Коментари Харесай

Наполи открадна точка от Интер с гол в края на мача

Без победител – 1:1, приключи дербито от 29 кръг на италианската Серия „ А “ сред Интер и Наполи. Двата тима предложиха под напрежение дуел, в който преобладаваше борбата за всяка педя терен, за сметка на чистите голови положения, които бяха единици.

Домакините от Милано откриха резултата в края на първото полувреме. Разписа се Матео Дармиан в 43 минута, засичайки с левия крайник от 10 метра фронтално против вратата подаване на Алесандро Бастони.

След почивката Наполи опита напън, само че все пак рядко стигаше до рискови положения пред вратата на Ян Зомер. В 81-ата минута настоящите първенци въпреки всичко изравниха, а в воин за тях се трансформира Жуан Жезус. След центриране от корнер бразилецът, някогашен футболист на Интер, засече с глава и отблизо разстояние нямаше проблем да вкара топката в мрежата.

Любопитен е фактът, че това беше първи гол от началото на сезона в Италия, който Интер получава след 75-ата минута.

В заключителните минути срещата стана извънредно нервна, от което в последна сметка се възползваха гостите, които напуснаха „ Сан Сиро “ с точка на сметката си за първи път от 6 години насам.

Равенството постави завършек на серията от 10 поредни победи за Интер в шампионата. „ Нерадзурите “ обаче остават безапелационен водач и имат насъбрани 76 точки, с цели 14 повече от втория в таблицата Милан. Наполи са седми с 45 точки.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР