Без особена изненада Кендъл Дженър бе една от най-секси и

...
Без особена изненада Кендъл Дженър бе една от най-секси и
Коментари Харесай

Кендъл Дженър на MET Gala - с гадже или без

Без особена изненада Кендъл Дженър бе една от най-секси и провокативните дами на MET Gala 2023. Супермоделът не отстъпи на сестрите си и обилно показва съвършените си форми. А като я гледаме толкоз съвършена, няма по какъв начин да не се замислим и за щастливеца, който има привилегията да е рисково непосредствен с нея.
 Кендъл Дженър, Bad Bunny и целувките, които си разменят двамата след вечеря
С кого се целува буйно Кендъл Дженър

Когато слуховете се оказват самата истина

Последното име в дългия колкото краката на Дженър лист със завоевания е това на рапъра Bad Bunny. Двамата по този начин и не са потвърдили публично, че са двойка, само че папараците нееднократно към този момент ги засичат да си разменят целувки и обятия на секрети срещи. И по този начин от февруари до момента.

Е, MET Gala също не се оказа мястото за дебюта на модела и изпълнителя като гаджета, макар че и двамата участваха. Кендъл театралничи сама пред обективите в блестящия си тоалет в черно на Marc Jacobs, който съчетава класика и съблазън.
 Снимка 616525

Минути по-късно Bad Bunny изненада стилните критици с напълно бял костюм с гол тил и дълъг шал с доста цветя, дело на Jacquemus. 
 Снимка 616530

Зад кулисите пък двамата демонстрираха близостта, която не посмяха обществено.

Bad Bunny & Kendall Jenner.
— Bunny’s Network (@badbunnynetwork)
След формалната част терзанията напълно се изпариха и моделът и изпълнителят се насочиха дружно към едно от многото афтърпартита след благотворителния бал.
 Кендъл Дженър, Bad Bunny и слуховете, че са дружно
Това ли е новият мъж в живота на Кендъл Дженър

Нова обич на хоризонта

И до момента в който Bad Bunny заложи на по-неглиже визия, Дженър още веднъж се трансформира в център на внимание с прилепващ, транспарантен и много изрязан гащеризон. С сходно облекло едва ли е целяла да остане незабелязана, означават от Just Jared.

Kendall Jenner and Bad Bunny are seen heading to a Met Gala afterparty.
— @21metgala (@21metgala)
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР