Без напрежение премина нощта в ромската махала на Самоков. Жандармерия

...
Без напрежение премина нощта в ромската махала на Самоков. Жандармерия
Коментари Харесай

Нови разкрития! Малко момиче е станало свидетел на кървавата баня в Самоков, убиецът го пощадил, защото...

Без напрежение мина нощта в ромската махала на Самоков. Жандармерия и полиция останаха да наблюдават за реда след вчерашното грубо ликвидиране на жена и две деца.
Припомняме, че при тежък престъпен случай мъж простреля млада майка, сина ѝ и племенника ѝ, след което се e самоуби. Жената и 15-годишният ѝ племенник са убити на място, а 12-годишният наследник на дамата е умрял в болничното заведение.
По-късно в местността " Щъркелово гнездо " е открит 52-годишния мъж, който се е прострелял, а медицински екип е открил гибелта му.

Извършителят на тройното ликвидиране в Самоков е някогашен пожарникар, той е имал законно оръжие. Знае се че е бил пенсионер и е работил в градския превоз в София.

Бившият депутат Александър Методиев разкри, че убийството е дело на българин, който е имал връзка с ромската жена от няколко години, която преди този момент е била женена за различен, оповестява Bulgaria ON AIR.
" След това се сближиха с този човек, траяла е тяхната връзка към 8 години. Той е идвал непрекъснато в Самоков и в тях ", описа Методиев.

Бившият народен представител добави още, че негови познати, които живеят покрай мястото на нещастието, са споделили, че се съмняват в желанията на килъра и по тяхна преценка бил неприятен човек.
" Вчера са се разхождали в градската част на града, по-късно са се прибрали в къщата и някъде към час по-късно поражда скандал, който прераства в побой ", описа още Александър Методиев.

По думите му Венета, както се споделя дамата, е първата жертва, а по-късно е убит синът ѝ, а на цялата покруса става очевидец малко момиче, което е пощадено от стрелеца.

Методиев добави още, че макар закононарушението, в града няма напрежение.

" Ние сме дребен град, познаваме се всички, всяко едно ромско семейство има български другари и български фамилии, с които си живеем доста добре ", сподели също някогашният народен представител.

Според него точно поради това няма полиция в махалата в този момент, тъй като се знае, че макар огромната покруса, околните на жертвите няма да търсят възмездие.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР