Без желание за вредни неща, без къркорене в стомаха и

...
Без желание за вредни неща, без къркорене в стомаха и
Коментари Харесай

Тези храни убиват апетита

Без предпочитание за нездравословни неща, без къркорене в стомаха и без загуба на тегло. Ако включите тези шест храни в менюто си, елементарно можете да отслабнете и същевремнно няма да стоите гладни. От една страна, тези, които се подлагат на диета, желаят да спестят доста калории, само че в това време не желаят да бъдат непрекъснато измъчвани от апетит. Добре е да ядете храни, които работят като естествени подтискащи апетита и ви карат да се чувствате сити.

Сред най-достъпните и известни храни, които ни засищат повече и по едно и също време с това потискат апетита, са по този начин наречените хидрофилни храни.

Те имат способността да всмукват повече вода от останалите, откъдето произлиза и името им.

Фибрите на хидрофилните храни се разтварят в храносмилателния тракт и образуват нещо като гел, който спомага за балансирането на кръвната захар, което пък понижава желанието ни да си хапваме повече, засища ни за по-дълго време, оставя тялото ни хидратирано и подкрепя храносмилането.

Качественият протеин за закуска ще ви засити по-дълго от елементарния самун със сладко. Протеинът в яйцата или изварата също по този начин предотвратява скокове в кръвната захар и затова апетита за храна.

Добра опция на сладките са овесените ядки.

По време на обяд зелената салата е добър метод да запълните стомаха си. Самият размер на марулята оставя усещането за в действителност луксозно ядене. Дресингът от оцет и малко количество зехтин ускорява резултата на салатата, който е удобен за фигурата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР