Без ентусиазъм относно нито един от вероятните си избори за

...
Без ентусиазъм относно нито един от вероятните си избори за
Коментари Харесай

2024 г. с уайлд кард: Знаменна година за кандидати от трети страни

Без възторг по отношение на нито един от евентуалните си избори за президент, доста американци споделят, че желаят повече, засяват почвата за допустима огромна годишна продукция от трети партийни и самостоятелни претенденти за президент през идната година.

Въпреки че възможностите им фактически да завоюват Белия дом може да са дребни, вероятността от няколко спомагателни претенденти в бюлетината може да докара до близки избори и в допълнение да усложни към този момент замъглена картина на разделения американски електорат.

Тази неустановеност към този момент тревожи и двете партии, само че изключително демократите, които се тормозят, че претендентите на трети страни могат да им провалят изборите, както споделят Зелената партия претендентите направиха през 2016 година и 2000 година, макар че осведомени признават, че може да е невероятно да се предскаже какво ще се случи в пет- или шестпосочна конкуренция.

„ Гласоподавателите може да са сюрпризирани какъв брой доста избори в действителност имат “, сподели Кайл Кондик, полит...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР