Без драми премина първия кръг в Западната група на второто

...
Без драми премина първия кръг в Западната група на второто
Коментари Харесай

Новакът Люлин с успешен старт в Западната група на Висшата лига

Без драми мина първия кръг в Западната група на второто равнище от шампионата по волейбол при мъжете – Висшата лига. Петгеймови борби не се получиха, като съвсем всички срещи завършиха в три гейма.

Единственият дуел в четири гейма бе в Горна Малина, където новакът във Висшата лига Люлин (София) означи извънредно сполучлив старт в Западната група. Волейболистите, водени от новия си треньор Ангел Кошеджийски победиха като посетители Звездец с 3:1 (25:18, 25:17, 26:28, 25:23 ) в мач, който се игра в Спортната зала на Горна Малина. Така люлинци записаха първи три точки в актива си и още от началото демонстрираха, че имат упоритости да бъдат измежду водещите отбори в шампионата.



С триумф на старта се поздрави и изпадналияj от Суперлигата отбор на Миньор (Перник), който се наложи над другия дилетант Етрополе с 3:0 (26:24, 26:24, 25:18) . Въпреки трегеймовата победа, триумфът не пристигна доста елементарно за перничани, които срещнаха огромен отпор от етрополци и съумяха да наложат волята си в първите две елементи на мача с повече опит в решителните моменти.



Безпроблемно начало означи отборът на Ботев (Луковит) който взе победа вкъщи над Град (Белоградчик) с 3:0 (25:17, 25:11, 25:20) за към 65 минути игра.

Стабилен старт означи и съставът на Тетевен Волей, който завоюва гостуването си на Ботев (Ихтиман) с 3:0 (25:21, 27:25, 25:23) .



Поради нечетният брой тимове в групата - девет, в първия кръг почиваше отборът на Сливнишки воин (Сливница).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР