Без дебати пленумът на БСП потвърди решението, взето по-рано „на

...
Без дебати пленумът на БСП потвърди решението, взето по-рано „на
Коментари Харесай

Пленумът на БСП потвърди решението на „подпис“ за отчетно-изборната кампания


Без диспути пленумът на Българска социалистическа партия удостовери решението, взето по-рано „ на автограф “ за възобновяване на отчетно-изборната акция и директния избор на ръководител на партията.

Лидерът Корнелия Нинова предложи на членовете на пленума да бъде прегласувано решението, с цел да се спрат спекулациите в обществото и измежду членовете на партията.

При гласуването 98 от членовете на Народно събрание са подкрепили решението на автограф, 7 са били срещу, а 41 са се въздържали.

Пленумът е приел предлагането на Георги Пирински да има отчет и полемика по насрочването на директния избор на ръководителя.

Решението на Националния съвет от през днешния ден гласи, че се възвръща отчетно-изборната акция в Българска социалистическа партия от деня, идващ деня на отпадане на възбраната за осъществяване на проведени събирания на групи над 10 лица или от деня, идващ деня на въвеждане на изключение по мярката, което дава опция за осъществяване на конференции, събрания и други групови мероприятия.

Непроведените общински конференции (общи събрания) на общинските (районни) и градски партийни организации ще се проведат в период до 16 август 2020 година

Прекият вътрешнопартиен избор за ръководител на Българска социалистическа партия ще се организира на 26 септември 2020 година, а 50-ия конгрес на Българска социалистическа партия ще се организира на 10-11 октомври2020 г.в зала 1 на Националния замък на културата.

Normal021falsefalsefalseBGX-NONEX-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name: " Нормална таблица " ; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent: " " ; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family: " Calibri ", " sans-serif " ; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family: " Times New Roman " ; mso-bidi-theme-font:minor-bidi; mso-fareast-language:EN-US;}
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР