Без да се смущавам, признавам, че съм от хората, чийто

...
Без да се смущавам, признавам, че съм от хората, чийто
Коментари Харесай

Не мога да живея без телефона си и си го признавам

Без да се разстройвам, признавам, че съм от хората, чийто живот се улеснява доста, с помощта на мобилното ми устройство. Там е побран целият ми свят – контактите ми с близки и познати, протоколирам значими неща в него, там са запечатани и най-сладките ми мемоари. Да, не мога да пребивавам без телефона си.

Имам и другари, които пробват да водят друг метод на живот – да стоят надалеч от електронни устройства и да се уединяват отвън града – и те са страхотни хора. Но сме разнообразни и в този съвременен свят аз желая да съм обвързвана с близките, със протичащото се, да спомагам пътуванията си, извършването на покупки и какво ли още не.

Затова в чантата ми има документи, червило и телефон. Така виждам себе си като съвременен човек.

Наскоро разговарях с приятелки и се опитвахме да си спомним какъв беше светът без мобилни телефони. Признавам – мъчно си спомнихме всекидневието без тях. Сякаш времето се е изнизало незабелязано от  3 април 1973 година Именно тогава в Манхатън е извършен първият в света диалог по мобилен телефон. Знаете ли, че той е бил с марка? Аз персонално мъчно си представям, че оня телефон е тежал съвсем 1 кг… Днес апаратите на тежат едвам една четвърт от това тегло и са са извънредно компактни.



Неслучайно дата – 3 април, но през 2019 г. Motorola пусна и първия в света смарт телефон, който отваря вратите към необятните благоприятни условия на 5G свързаността.  

Що се отнася до технологиите желая да съм постоянно в крайник с новото, тъй като имам вяра, че точно софтуерните изобретения са развили човечеството и го движат напред.  

В същото време обаче не съм склонна да изхарча всичките си спестявания единствено за телефон, въпреки всичко съм и удобен човек.

Добра вест за мен и за всички като мен! Има телефони, които са по едно и също време съвременни, работят с 5G технологията и са налични. Motorola ни дава достъп до ултрабързите скорости, с помощта на мощния смарт телефон. През март компанията показа и новото си попълнение – най-достъпния 5G модел – .

И да, телефонът ми ще продължи да бъде с мен на всички места. Всички чакаме лятото, изключително тази година, тъй като имаме потребност да се заредим прочувствено. Всъщност към този момент върша проекти за своята отмора на морето. Още не съм си избрала съответно място, само че то не е от най-голямо значение – значима е компанията, с която ще бъда, както и да знам, че имам връзка когато и да е. А тези два фактора към този момент съм си подсигурила. Ще ви пиша от морето!

С поддръжката на

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР