Без да показват изисквания от началото на седмицата зелен сертификат

...
Без да показват изисквания от началото на седмицата зелен сертификат
Коментари Харесай

Депутатите от ПП Възраждане влязоха в парламента без да показват задължителния от днес зелен сертификат

Без да демонстрират условия от началото на седмицата зелен документ влязоха в Народното събрание през днешния ден депутатите от Политическа партия „ Възраждане “. Решението бе взето на съвещание на парламентарната група късно нощес.

Няма да съблюдаваме рестриктивните мерки за влизане в Народно събрание, дано всички български жители, които се усещат дискриминирани, да постъпят по същия метод. Това съобщи в ефира на „ Здравей, България ” водачът на Политическа партия „ Възраждане ” Костадин Костадинов.

Никой не желае кавги по тази тематика, само че зеленият документ потвърди своята неефективност. Не би трябвало да има разделяне сред българските жители по тази тематика, като това е превъзходен мотив документите да бъдат анулирани напълно. Подготвяме конституционна тъжба по този мотив, добави той.

Костадинов е безапелационен, че няма да си направи тест за влизане в постройката на Народното събрание, изясни и че не е имунизира.

Народното заседание се трансформира в някакъв цирк. Никой не може да лимитира правото ти да вървиш на работа, сподели още водачът.

Лидерът на " Възраждане " Костадин Костадинов прикани всички български жители да не употребяват зеления документ. В коридорите на Народното събрание пред публицисти Костадинов съобщи, че в случай че някои дискриминира хората и не им разрешава да работят без зелен документ, то от " Възраждане " ще окажат безвъзмездна юридическа и правна помощ.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР