Без бельо се разкарва фолкзвездата Камелия. Самата тя без свян

...
Без бельо се разкарва фолкзвездата Камелия. Самата тя без свян
Коментари Харесай

Камелия не носи бельо

Без долни дрехи се разкарва фолкзвездата Камелия. Самата тя без срам сподели по какъв начин се качва по стълбите в своята къща единствено по бяла рокличка и дълги ботуши над коляното.Нейна другарка снима Камито изпод, като фрагментът хваща всичко под полата й. Журито в шоуто "Гласът на България " вади на показ, за кеф на почитателите си, плътно дупе.



Камелия явно няма долни дрехи под тоалета си или е със супер тънки впити прашки. Тя е написала: "Тоалетът е подготвен! Търся си звездичка... ", с което предизвика мъжките мечти. Камелия продължава да бъде един от най-големите секссимволи в чалгата, въпреки че към този момент навърши 48 години. Родената в Чипровци певица в никакъв случай не е криела разкрепостения си темперамент.



Всяко лято тя се пече на нудистки плажове чисто гола и демонстрира обилните си форми. Въпреки телевизионните си изяви русокоската се скъсва от участия напоследък. Тя бе в София незабавно след палавите фрагменти на задните й елементи, а още на идващия ден за Гергьовден отпътува за Пловдив. Там тя зарадва почитателите си с осъществяване на "Една българска роза ".
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР