Бетис се класира за четвъртфиналите за Купата на Краля за

...
Бетис се класира за четвъртфиналите за Купата на Краля за
Коментари Харесай

Момче, което гони топките, можеше да стане герой в мач за Купата на Краля

" Бетис " се класира за четвъртфиналите за Купата на Краля за първи път от 6 години насам, откакто отстрани " Реал Сосиедад ". Отборът от Севиля приключи 2:2 при гостуването си в Сан Себастиян и продължава напред с помощта на множеството маркирани попадения на непознат терен, защото в първия мач на " Бенито Виямарин " голове не паднаха.

Двата отбора си размениха по един гол в края на първото полувреме. Серхио Каналес откри резултата за " Бетис " в 37-ата минута, само че не отпразнува попадението си в символ на почитание към почитателите на " Аноета ", където игра в продължение на 4 години и половина. Почти незабавно по-късно Игор Субелдия означи гръмък гол за 1:1, вкарвайки за първи път от декември 2017-а година.

За къс интервал от време, сред 62-ата и 70-ата минута, футболистите на " Реал Сосиедад " се усещаха четвъртфиналисти. Домакините направиха цялостен поврат в средата на втората част с попадение на Микел Мерино, което значително стана факт и с помощта на бързата реакция на едно от момчетата, които гонят топките. След неприятно изчистване на излезлия отвън наказателното си поле вратар на " Бетис " Жоел Роблес, момчето мигновенно подаде топката на нападателя на " Реал Сосиедад " Уилиян Жозе за осъществяване на тъч. Бразилецът бързо я хвърли към Аднан Янузай и той асистира на Мерино за 2:1 в интерес на баския отбор.

Осем минути по-късно Лорен Морон осъществя скъпоценния изравнителен гол за " Бетис ". Усилията на домакините да стигнат до успеха до края на срещата не се увенчаха с триумф. В последните минути тимът на Кике Сетиен игра с 10 души поради изгонването на Джовани Ло Селсо. Аржентинецът получи втори жълт картон в миг, когато щеше да бъде заменен от собствен съотборник, само че съдията Едуардо Прието Иглесиас реши, че бави времето и го изгони.

" Бетис " ще узнае в петък вечерта противника си в идната фаза. За нея се класираха още " Валенсия ", " Реал " Мадрид, " Барселона ", " Еспаньол ", " Хетафе ", " Севиля " и " Жирона ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР