Бетис посреща Реал Мадрид в крайно любопитен сблъсък от 24-тия

...
Бетис посреща Реал Мадрид в крайно любопитен сблъсък от 24-тия
Коментари Харесай

Съставът на Реал Мадрид за гостуването на Бетис, Анчелоти прави промени


Бетис посреща Реал Мадрид в извънредно любопитен конфликт от 24-тия кръг на испанската Ла Лига. Мачът е основен и за двата тима, като домакините не престават да се борят за Топ 4. Тимът на Карло Анчелоти пък не съумя да победи Атлетико Мадрид в предходния кръг и загуби през седмицата от огромния си противник Барселона за Купата на краля с 0:1, като със сигурност  “лос бланкос “ ще желаят да се реваншират на последователите си. След успеха на каталунците над Валенсия по-рано през днешния ден, Реал сигурно ще желае да понижи разликата от 10 точки до върха и да резервира теоретичните шансове за купа.

Бетис се намира в отлична серия от три следващи победи в Ла Лига. Мануел Пелегрини има известни кадрови проблеми, като сигурно срещата пропуща срещата тежко контузилият се Набил Фекир, а Серхио Каналес също е с контузия. Тимът ще се надява да спре отрицателния си баланс при домакинските мачове с Реал, като в последните шест срещи на  “Бенито Виямарин “   Бетис има едвам една победа и цели 5 провали от днешния си противник.

Реал няма друга опция, с изключение на да преследва успеха на в Севиля, в случай че желае да поддържа жива интригата за купата. В предходния кръг юношата на отбора Алваро Родригес измъкна тима от загуба с късен гол  в мадридското дерби с Атлетико. Карло Анчелоти няма да може да употребява контузените Дейвид Алаба и Ферлан Менди, а Лука Модрич е осъден. 

Италианският ментор подхваща няколко значими рокади в състава на Реал спрямо титулярите от  “Ел Класико “ през седмицата. Бековете Дани Карвахал и Начо отстъпват местата си на Лукас Васкес и преквалифицирания като ляв бек Едуардо Камавинга.  На мястото на санкции Лука Модрич от първата минута ще започва Аурелиен Чуамени, а Родриго също се завръща измежду започващите 11. 

РЕАЛ МАДРИД : Куртоа; Васкес, Милитао, Рюдигер, Камавинга; Валверде, Чуамени, Кроос; Родриго, Бензема, Винисиус

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР