Бетис е набелязал нападателя на Лестър Айосе Перес за зимната

...
Бетис е набелязал нападателя на Лестър Айосе Перес за зимната
Коментари Харесай

Айосе Перес е в полезрението на Бетис

Бетис е набелязал нападателя на Лестър Айосе Перес за зимната си селекция, твърди " Мундо Депортиво ". Севилският клуб има интерес към този футболист, само че привличането му ще зависи от това дали някой от актуалните играчи ще напусне " Бенито Вийямарин ". Говори се, че някой всред Диего Лайнес или Лорен Морон може да бъде продаден и тогава от Бетис ще насочат оферта за Перес.

" Ако имаме вяра на всички спекулации, очевидно ще притеглим 10 или 12 играчи. Ние имаме състав, с който работим. Бетис не е на пазара за нови играчи, само че не знам дали няма да ни завлечен някой от нашите футболисти, както стана с Алекс Морено. Ако някой си тръгне, тогава ще би трябвало да го сменяем. Не споделям, че пазарът е затворен за нас. Ако някой бъде продаден, ще би трябвало да му намерим заместител. В момента обаче имаме 25 играчи и всички квоти в състава са запълнени ", съобщи по този мотив треньорът Мануел Пелегрини.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР