Бешикташ записа убедителен успех с 3:1 над Сарпсборг в първия

...
Бешикташ записа убедителен успех с 3:1 над Сарпсборг в първия
Коментари Харесай

Бешикташ се разправи с норвежци за едно полувреме

Бешикташ записа безапелационен триумф с 3:1 над Сарпсборг в първия си дуел от група “I” на Лига Европа. Турският гранд се разправи със своя противник в границите на едно полувреме, като и трите попадения във вратата на гостите паднаха през втората част. Норвежците пък означиха почетния си гол в самия завършек на мача.

Райън Бабел откри резултата в мача в 51-ата минута. Холандецът финтира бранител и нахлу на скорост в наказателното поле, след което от дребен ъгъл копна топката над вратаря и я оплете в мрежата за 1:0.

Вторият гол падна в 69-ата минута, а негов създател бе Роко, който бе прецизен с галва след центриране от фаул на Адем Ляич.

В 83-ата минута домакините вкараха и трето попадение. Те проведоха бърза контраофанзива, Йозякуп изведе Джърмейн Ленс на стрелкова позиция и той с акуратен удар бе прецизен за 3:0.

В добавеното време Сарпсборг направи загубата си почетна, като Захариасен се разписа с глава след корнер.

Така Бешиктеш стартира безапелационно присъединяване си в групата и взе първи три точки. Следващият дуел на турците е с Малмьо в Швеция. За Сарпсборг пък следва домакинство на Генк.
Лига Европа 1 кръг, четвъртък 20 септември  Бешикташ 3:1краен резулат  Сарпсборг 08
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР