„Беше страшно! За минути подлезът се напълни с вода, тоалетните

...
„Беше страшно! За минути подлезът се напълни с вода, тоалетните
Коментари Харесай

Най-страшният разказ за потопа в Пловдив, косите ще ви настpъхнат!

„ Беше ужасно! За минути подлезът се изпълни с вода, тоалетните бликаха като гейзери. Всичко стана във фекалии. Огромни хлебарки плъзнаха по пода и лазеха по нас, до момента в който се опитвахме да спасим стоката”. Така разказа картинката в подлеза на Централна гара собственичка на магазин след наводнението през вчерашния ден, оповестява " Трафик ".
Обектът се намира в централната част на оборудването. Пловдивчанката описа, че водата е почнала да нахлува през стълбите, а шахтите едвам са смогвали да я поберат. В един миг всичко е почнало да става кафяво, защото вода е бликала от санитарните възли. Освен миризма и бедност, от тоалетните плъзнали и хлебарки.
„ Всички сътрудници започнаха да прибират стоката. По едно време водата стигна до глезените и от нея по нас започнаха да пълзят хлебарки. Всички звъняха на незабавния телефон 112”, споделя дамата.
Пожарни, оборудвани с помпи, се отзовали извънредно бързо. На място е бил и концесионерът, който помагал на бедстващите търговци. След изпомпването на водата служащи са влезнали да почистват подлеза.
„ Щетите в моя магазин не са съществени, само че не такава е обстановката при доста сътрудници. Стока за десетки левове е отишла”, добавя читателката ни.
Това не са единствените последствия от вчерашния проливен дъжд, който се изсипа под тепетата. Няколко от подлезите в града бяха под вода, а основни улици се трансфораха в реки.
Междувременно стана ясно, че над 120 са били сигналите за наводнени здания и обекти, които са постъпили в Оперативния център на Пожарната в Пловдив след проливния дъжд, който преваля над града през вчерашния ден.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР