Беше прав големият Радой Ралин, че трябва да се страхуваме

...
Беше прав големият Радой Ралин, че трябва да се страхуваме
Коментари Харесай

Депутат от ГЕРБ по адрес на Минеков: Беше прав Радой Ралин, че трябва да се страхуваме не от министъра на културата, а от културата на министъра

" Беше прав огромният Радой Ралин, че би трябвало да се опасяваме не от министъра на културата, а от културата на министъра ".

Това съобщи депутатът от Александър Мацурев във връзка заканите на министъра в служебното държавно управление на Румен Радев - Велислав Минеков, да изгони от централата им до НДК.

" Срамно е за нас като страна, че човек като Велислав Минеков заема толкоз висок пост, въпреки и в служебно държавно управление. За него саморазправата с една медия не е въпрос на правни учредения, а на персонална задача. Същата му е и мотивацията да се пробва да изгони опозиционна партия от централата й, макар че тя прецизно е спазвала договорните си отговорности. Почва да става наклонност на министри на Румен Радев да им пречат законите, а те своеволно да си ги нарушават. Така не се гради правова страна, а тоталитарна власт! ", отсече националният представител.
свързани новини90002преди 7 часа
Той разяснява и решението от тази седмица да не бъде изискван зелен документ за влизане в Парламента.

" Принципът, на който би трябвало да дават отговор едни здравни ограничения по време на пандемия е да бъдат или за всички, или за никой. Народните представители с нищо не се разграничават от останалите български жители, че за тях да не се желаят зелени документи за влизане в Народно събрание.

Несправедливо е хората и бизнеса да извършват тези ограничавания, а управлението на Народно събрание и Кацаров да не го изискват за достъп в постройката, където се обитават над 300 индивида.

Като депутат постоянно съм спазвал прецизно противоепидемичните ограничения, тъй като всеки, който е в тази зала би трябвало да дава персонален образец в обществото с дейностите си ", добави Мацурев.

Припомняме, че макар решението от вторник, оповестиха, че ще продължат да упорстват зеленият документ да бъде въведен за депутатите .
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР