Беше постигнат негативен консенсус в тази ситуация. Той за съжаление

...
Беше постигнат негативен консенсус в тази ситуация. Той за съжаление
Коментари Харесай

Тома Биков: Мерките, предложени от министър Кацаров са закъснели, от днес за утре са

" Беше реализиран отрицателен консенсус в тази обстановка. Той за жалост е отрицателен. Мерките, препоръчани от министър Кацаров са закъснели, от през днешния ден за на следващия ден са, лятото беше пропуснато да бъде готова здравната система за четвъртата вълна на коронакризата ", сподели в предаването " Пресечна точка " по Нова Тома Биков от ГЕРБ - Съюз на демократичните сили.

" Беше пропиляно времето да се имунизират повече хора през летния сезон, само че това се случи тъй като здравният министър и служебното държавно управление имаха други цели - да уволнят шефа на " Пирогов " - най-натоварената болница в тази обстановка, да пенсионират проф. Кантарджиев, да разхлабен националния действен щаб.

Да разхлабен имунизационния щаб, това се случи в летните месеци, когато всички чакаха четвъртата вълна, като се изключи Кацаров и Радев.

Днес Кацаров прави публичен съвет с артисти и спортисти, без специалисти. Тази наклонност на неуправление ще продължи и напред. "

Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 година ще е неповторим ден, когато ти ще гласуваш по едно и също време за съответен човек (мажоритарен избор на президент) и за лист от хора (подбрани от и правилни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР