Беше грешка, че изобщо дадох шанс на тези хора“Дали се

...
Беше грешка, че изобщо дадох шанс на тези хора“Дали се
Коментари Харесай

Вечерни новини: Радев съжали за Петков и Василев; Край на тапите по „Хемус“?

„ Беше неточност, че въобще дадох късмет на тези хора “
Дали се срещам постоянно с господин Борисов? Разбира се, че не! Това не е първата неистина на господин Асен Василев. Така президентът Румен Радев отговори президентът на журналистически въпрос, обвързван с думите на съпредседателя на " Продължаваме промяната ", който аяви, че лидерът на ГЕРБ и президентът организират чести срещи в последно време.
Край на тапите? Ремонтите на „ Витиня “ и „ Ечемишка “ са завършили
Дългогодишните поправки на тунелите „ Витиня “ и „ Ечемишка “ на автомагистрала „ Хемус “ са завършили. Единствено остават довършителни действия по един от виадуктите след оборудванията. До средата на декември придвижването би трябвало да бъде възобновено, заяви районният министър Иван Шишков в изявление за Nova News.
Политическата рецесия в България евентуално ще „ посиви “ стопанската система
Изсветляване на стопанската система през 2021 година регистрира в годишния си отчет Асоциацията на индустриалния капитал в България (АИКБ). Изгледите за 2022 година обаче са по-скоро отрицателни, като това се дължи както на политическата рецесия в страната, по този начин и на прогнозите за слаб стопански напредък в края на годината.
Правителството заплаши Нидерландия и Австрия с „ ответни ограничения “
Служебното държавно управление ще предприеме ответни ограничения, в случай че Нидерландия и Австрия блокират България и страната остане отвън Шенген. Това стана ясно от конференция на премиера Гълъб Донев в Министерския съвет.
Туризмът към този момент е „ първокласно занятие “: Какво се случва с сектора?
Броени дни ни разделят от формалното разкриване на зимния сезон в България, само че упованията на сектора са много спорни. Много хотели няма да отворят поради високата цена на силата и отоплението, а цените на нощувките в работещите са скочили с най-малко 25%. Сигналите от фирмите, които ръководят лифтовите уреди в зимните курорти, са, че картите ще нарастват с най-малко 30 на 100.
ГЕРБ изненада с претендента си за министър председател
ГЕРБ изненадаха с кандидат-премиера си по време на формалното връчване на първия изследователски мандат за сформиране на държавно управление. Номинацията на най-голямата парламентарна мощ е неврохирургът от УМБАЛСМ „ Пирогов “ Николай Габровски.
„ Санкции, надвишаващи лек автомобил “: Корекцията на винетки е още веднъж на дневен ред
Корекцията на сбъркани винетки още веднъж влиза за разглеждане в Народното събрание. ГЕРБ предлагат промени в Закона за пътищата, тъй че да е допустима корекция на сбъркани данни. Законопроектът планува и опция за възобновяване на непозволено изплатени обезщетителни такси, откакто грешките бъдат поправени.

Ако обявата е била забавна и потребна за Вас, не пропускайте да ни последвате в обществените мрежи Фейсбук, LinkedIn, Twitter и Instagram, както и да се запишете за E-mail бюлетина ни. За вести, свързани с екологично, обществено и корпоративно ръководство (ESG), посетете профилирания уебсайт ESGnews.bg.
 Economic.bg News Запишете се за нашия бюлетинвечерни вести Румен Радев Кирил Петков Асен Василев автомагистрала Хемус ПоследниНай-четениНакратко 80 Вечерни вести: Радев съжали за Петков и Василев; Край на тапите по „ Хемус “? Политика 3539 „ Беше неточност, че въобще дадох късмет на тези хора “ Инфраструктура 1956 Край на тапите? Ремонтите на „ Витиня “ и „ Ечемишка “ са завършили Бюджет и финанси 432 Германия отделя €10 милиарда за 35 изтребителя F-35 Компании 11710 „ Транспрес “ откри логистичен център „ без аналог “ за 16 млн. лева в България Политика 8632 ГЕРБ изненада с претендента си за министър председател Политика 8084 Правителството заплаши Нидерландия и Австрия с „ ответни ограничения “ Телекомуникации 6692 Първият подводен кабел през Арктика си откри вложител Всички новиниОще от НакраткоВиж всичкиСедмични вести: Основната рента скочи; България отвън Шенген; Отсрочка за „ Лукойл Нефтохим “
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР