Беше даден поглед отвътре Дисниленд на Близкия изток“, който все

...
Беше даден поглед отвътре Дисниленд на Близкия изток“, който все
Коментари Харесай

Вътре в „Дисниленд на Близкия изток“, който все още е недовършен след 21 години и инвестиции от 50 милиарда британски лири

Беше даден взор от вътрешната страна „ Дисниленд на Близкия изток “, който към момента не е приключен след 21 години и вложения от 50 милиарда английски лири.

Огромната атракция от 107 квадратни метра, наречена „ търсачи на мощни чувства “, изуми и се похвали, че е бил ден на открито, друг от всеки различен, когато проектите бяха разисквани за първи път. Но 21 години по-късно екстравагантният тематичен парк към момента е в развой на създаване и няма признаци за довеждане докрай. Dubailand в Дубай, Обединените арабски емирства, беше препоръчан през 2003 година и се надяваше да съперничи на паркове като Walt Disney World в Съединени американски щати.

Той беше подготвен да бъде два пъти по-голям от основаната във Флорида атракция с шест обособени зони – Attractions and Experience World; Спорт и свят на открито; Светът на екотуризма; Тематичен свят на свободното време и ваканцията; Светът на търговията на дребно и развлеченията; и центъра.

DailyStar оповестява, че планът се е очаквало да коства умопомрачителните £50 милиарда, само че...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР