Берое завърши редовния сезон в Балканската лига със загуба. Старозагорци

...
Берое завърши редовния сезон в Балканската лига със загуба. Старозагорци
Коментари Харесай

Берое с поражение в Балканската лига

Берое приключи постоянния сезон в Балканската лига със загуба. Старозагорци отстъпиха на черногорския Милениум с 93:99 като посетители в последния си мач от тази фаза.

Българският състав завършва този стадий с баланс от 3-7, като продължава напред и ще играе във Финалната четворка на шампионата.

За Берое през днешния ден в играха не се появиха Александър Тодорович и Дариъс Хол. В тяхното неявяване Александър Андреевич оформи дабъл-дабъл – 28 точки и 11 битки. Робърт Георгиев (5 борби) и Келси Барлоу (7 борби) вкараха по 14. Даниел Пюрифой добави 13 и 6 битки. Михаил Комбаков финишира с 11 и 5 асистенции.

Марко Йованович бе най-хубав за Милениум с 24 точки, 6 битки и 8 асистенции. Марко Райчевич се разписа с 18 и 5 битки.

Старозагорци изнесоха мощна втора четвърт, която завоюваха с 33:11, с цел да излязат напред с 59:43 след едно полувреме. След паузата обаче функциите се размениха и Милениум лимитира противника си до 10 точки в третия интервал, с цел да означи 33 и да фиксира 76:69 в своя изгода. През последната четвърт домакините стигнаха до задатък от 20 точки. Берое не се отхвърли и със мощен заключителен взлом в края съумя да понижи до 6 точки, само че за повече нямаше време.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР