Берое и Пирин излизат един срещу друг в двубой от

...
Берое и Пирин излизат един срещу друг в двубой от
Коментари Харесай

Берое и Пирин се изправят в битка за спасение

Берое и Пирин излизат един против различен в дуел от 28-ия кръг на efbet Лига. Мачът в Стара Загора започва в 15:15 часа, а основен арбитър ще бъде Ивелин Занев.

И двата тима не са в най-хубавата си форма и се намират в долната част на класирането. Домакините са 12-ти, надалеч от десетото място, което би ги избавило още в постоянния сезон.

Заралии са с 24 точки и са позволили две следващи загуби - и двете с по 0:1 против Левски и Славия. Като цяло старозагорци имат единствено една победа в последните си девет мача - против Спартак във Варна с 4:0. Аут за днешния мач сигурно е левият бранител Сана Гомес.

Пирин от своя страна излиза в днешния дуел като 14-ти в класирането. Ако резервира това място и в края на акцията, “орлетата ” ще би трябвало да играят бараж за оцеляване против отбор от Втора лига. Благоевградчани са с 21 точки и в случай че през днешния ден реализиран успеха, ще се изравнят с Берое. Иначе Пирин няма победа към този момент четири дуела поред, откакто записа две равенства, а по-късно и две загуби.

Лошата вест за Христо Янев е отсъствието на Преслав Йорданов. Той получи травма по време на мача с ЦСКА, изгубен с 0:1.

По-рано през сезона Пирин и Берое направиха нулево тъждество в Благоевград. Последният мач в Стара Загора още веднъж не излъчи победител и приключи 1:1.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР