Берлин. Представителят на Жени ГЕРБ Даниела Димитрова взе участие в

...
Берлин. Представителят на Жени ГЕРБ Даниела Димитрова взе участие в
Коментари Харесай

Представителят на Жени ГЕРБ Даниела Димова участва в Конгреса на ЕНП-Жени в Берлин

Берлин. Представителят на Жени ГЕРБ Даниела Димитрова взе присъединяване в Конгреса на ЕНП-Жени, който се организира от 10 до 11 ноември в Берлин, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . 49 дами от 22 страни обсъждаха проблема " Демокрация, quo vadis? ". Форумът бе открит от ръководителя на ЕНП-Жени Дорис Пак, а първият преподавател бе държавният министър към федералния канцлер и представител на Федералното държавно управление за културата и медиите проф. Моника Грютерс.
Доминиращата полемика бе за нездравословната връзка сред медии, бизнес и политика и за битката с подправени вести. Дорис Пак обърна внимание на опцията за дамите посредством по-голяма грижа и инвестиция в хората и обществото да се разрешат най-наболелите проблеми, както и да се даде ход на по-откритото и непосредствено говорене за тях. Беше обиден и въпросът за нелекия път на демокрацията в страните от Западните Балкани.
Даниела Димова срещна присъстващите с водещата роля на българското държавно управление и премиера Бойко Борисов по приобщаването на тези страни към Европейски Съюз. Димова насочи покана от името на ръководителя на ЖГЕРБ Ирена Соколва към Дорис Пак за гостуването и като преподавател на идния есенен колоквиум на тематика " Дигитална сигурност и просвета ", който ще се организира на 27-28.11 в Пловдив.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР