БЕРЛИН (AP) — Ужилен от перспективата за първия си сезон

...
БЕРЛИН (AP) — Ужилен от перспективата за първия си сезон
Коментари Харесай

Раненият Байерн Мюнхен е готов да назначи Макс Еберл да ръководи разтърсването

БЕРЛИН (AP) — Ужилен от вероятността за първия си сезон без огромен трофей от 12 години, Байерн Мюнхен наподобява подготвен да назначи Макс Еберл да управлява огромна разклащане.

Очаква се баварската централа да удостовери Еберл за собствен нов състезателен шеф тази седмица. Той ще бъде упрекнат в подмладяването на тим, който е изгубил аурата си на доминиране и към този момент не показва сигурната религия, която е употребявал, че е най-хубавият в Германия.

Еберл се радваше на триумф като състезателен шеф на Борусия Мьонхенгладбах от 2008 до той ненадейно напусна, като се базира на прегаряне през януари 2022 година Той се причисли към Лайпциг на същата роля осем месеца по-късно, само че беше уволнен предишния септември поради „ неспособността му да се ангажира с клуба “.

В Лайпциг Еберл управлява възобновяване, при което одобрени играчи като Йошко Гвардиол и Доминик Собошлай напуснаха против огромни суми, до момента в който млади гении като Лоис Опенда и наетия от Пари Сен Жермен Шави Симонс дойдоха да играя...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР