Бензиностанции, банки, застрахователи, храна по домовете няма да прекратяват дейностДа

...
Бензиностанции, банки, застрахователи, храна по домовете няма да прекратяват дейностДа
Коментари Харесай

Ще се пребори ли Борисов за безплатна синя зона

Бензиностанции, банки, застрахователи, храна по домовете няма да приключват активност
Да се намерения за безвъзмездна синя зона. Това прикани министър председателят Бойко Борисов след изключителното съвещание на кабинета в петък за епидемията от ковид у нас.

Докато до неотдавна тематиката в София бе по какъв начин да се смъкват хората от колите, с цел да употребяват градския превоз и да се усъвършенства качеството на въздуха, в този момент болест сложи на дневен ред въпроса по какъв начин столичани да не влизат в публичните транспортни средство. И да се върнат по колите си.

" Трябва да се понижи натискът в градския превоз, хората да се качват по колите, може да има безвъзмездни сини зони ", съобщи Борисов, наблягайки, че здравето и отбраната на популацията са съществена грижа на всички.

По мотив издадената от здравния министър Кирил Ананиев възбрана влизане в търговски обекти отвън магазините за хранителни артикули и аптеките, Борисов изрази противоречие. Според него моловете не би трябвало да се затварят.

Преустановяват се визитите в търговски обекти, центрове, зали. Не влизат бензиностанциите и превоза, сподели Борисов.

Банковите, застрахователните клонове няма да бъдат затваряни. Кетъринга, доставката по домовете, с всички хигиенични средства не виждам смисъл да се затваря, в противен случай, по този начин няма да се струпват хората в магазините. Нищо не постанова да се купува по 50-60 бутилки олио. Логиката на заповедта е прекъсването на стълпотворението от хора ", добави министър председателят.
 
" Всяка страна би трябвало да има " гише ", където тировете да минават, да се дезинфекцират водачите и кабините ", счита още Борисов.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР