Бенгалуру, Индия – На 23 януари, икона на индийското кино

...
Бенгалуру, Индия – На 23 януари, икона на индийското кино
Коментари Харесай

Как AI се използва за възкресяване на мъртви индийски политици по време на избори

Бенгалуру, Индия – На 23 януари, икона на индийското кино и политика, М Карунаниди се появи пред аудитория онлайн на огромен прожектиран екран, с цел да поздрави своя 82-годишен другар и сътрудник политик TR Baalu ​​за представянето на неговата автобиографична книга.

Облечен в непокътнатата си марка черни слънчеви очила, бяла риза и жълт шал към раменете си — стилът на Карунаниди беше на място. В своята осемминутна тирада поетът-ветеран, трансформирал се в политик, поздрави създателя на книгата, само че също по този начин беше плевел в похвалите си за способното управление на МК Сталин, неговия наследник и сегашния водач на страната.

Карунаниди е мъртъв от 2018 година Това беше третият път през последните шест месеца, когато емблематичният водач на партията Dravida Munnetra Kazhagam (DMK) беше възкресен благодарение на изкуствен интелект (AI) за сходни обществени събития.

„ Когато пандемията от Коронавирус опустоши света, нашият основен министър избяга в посока на паническите гласове на хората “,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР