Бенедикт Къмбърбач развя украинското знаме на 37-то издание на кино

...
Бенедикт Къмбърбач развя украинското знаме на 37-то издание на кино
Коментари Харесай

Бенедикт Къмбърбач развя украинското знаме

Бенедикт Къмбърбач развя украинското знаме на 37-то издание на кино премиите Санта Барбара в Калифорния. С този акт артистът изрази позицията си за политическата и военната обстановка сред Русия и Украйна, която продължава към този момент 3-а седмица.

Кино звездата получи знамето от публиката на церемонията по връчването на премията Cinema Vanguard на фестивала.

„ Да бъдем едно с Украйна! “, извика той, до момента в който се качваше на сцената. В този миг видя човек от публиката, който подвигна знамето и го понесе към подиума. Къмбърбач се протегна, взе флага и го разпъна пред гърдите си.

Миналия месец той притегли вниманието към рецесията в Украйна, когато беше почетен със звезда на Алеята на славата в Холивуд.

„ Не мога да приказвам през днешния ден, без да призная очевидното за протичащото се и да покажа своята поддръжка за народа на Украйна. Подкрепям и народа на Русия, който се опълчва на идиотизма на техните ръководещи и се пробва да спре това безчовечие “, сподели Бенедикт Къмбърбач и продължи:

„ Трябва да действаме и има неща, които и вие можете да извършите. Можете да подкрепяте организации. Можете да подкрепите тези, които оказват помощ на бежанците. Можете да подкрепите организации за правата на индивида.”

Актьорът прикани хората да реализират напън над политиците, банките, промишленостите, с цел да създадат те всичко, което може да се направи в помощ на Украйна.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР