Бендът на Слави Трифонов ще забие в Пловдив тази вечер

...
Бендът на Слави Трифонов ще забие в Пловдив тази вечер
Коментари Харесай

Грандиозен концерт на Ку ку Бенд! Къде е Слави

Бендът на Слави Трифонов ще забие в Пловдив довечера от 19 часа в зала С.И.Л.А.. Събитието е същински празник за почитателите на Дългия и музикантите му, които в града под тепетата и близките села са неизброими.  

Новината, че „ Ку-Ку Бенд “ започва турне из цяла България, пристигна в края на май персонално от дясната ръка на Трифонов - Евгени Димитров-Маестрото. Вече съвсем половин година меломаните, пораснали с шлагери като „ Едно ферари с цвят червен “ и „ Ад и парадайс “, чакат да настъпи денят на концерта. Няколко дни след оповестяването на събитието в Пловдив билетите се изкупиха=
-->
Концертите на „ Ку-Ку Бенд “ из страната започнаха на 22 юни от Панагюрище, последваха Велико Търново,  Бургас, Сандански, Плевен, Благоевград, Варна, Перник, Русе. Шоуто в Пловдив е предпоследно в натоварената стратегия на виртуозните музиканти. Финалът ще бъде в НДК в София на 7 декември.

Приказката за почитателите на музиката на Слави обаче няма да свърши с това. Догодина бендът ще означи 30-и празник и се възнамерява национално турне по стадионите в страната.

Всички са щастливи от новината, само че се надяват този път да се включи и Слави Трифонов, който през годините е напълнил и отвял не един или два стадиона. Към момента към момента няма изясненост дали той ще взе участие, само че сигурно билетите ще се харчат като топъл самун, както постоянно до момента през последните близо три десетилетия.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР