Бен Афлек прекалявал с алкохола по време на брака си

...
Бен Афлек прекалявал с алкохола по време на брака си
Коментари Харесай

Афлек призна: С Дженифър Гарнър се чувствах в капан

Бен Афлек прекалявал с алкохола по време на брака си с Дженифър Гарнър, тъй като се чувствал в " капан ". Това показа артистът в шоуто на Хауърд Стърн. 

Бен Афлек неведнъж е посещавал клиники за възобновяване поради алкохолна взаимозависимост. Пред Стърн той приказва искрено за връзката си с алкохола.

" Вероятно към момента щях да пия. Това е част от аргументите, заради които започнах да пия... тъй като бях в капан. Бях си споделил: " Не мога да си потегли поради децата си, само че не съм благополучен, какво да върша? Това, което направих, беше да изпия бутилка уиски и да заспя на дивана, което се оказа, че не е решение. "  -  признава режисьорът на " Арго ". 

Той показа, че се е чувствал трагичен в брака си с 49-годишната Гарнър. С нея артистът има три деца: Вайълет (16 г.), Серафина (12 г.) и Самюел (9 г.).

През годините Афлек неведнъж е посещавал клиники за рехабилитация поради алкохолна взаимозависимост, в това число през 2001 година, 2017 година и 2018 година

Актьорът признал, че са създали всичко допустимо, с цел да запазят брака си, само че просто не се е получило.

" Имахме брак, който не проработи. Той беше с човек, който обичам и почитам, само че за който не трябваше да съм женен повече. В последна сметка опитахме. Опитвахме, опитвахме, тъй като имахме деца. И двамата чувствахме, че не желаеме това да бъде моделът, който децата ни виждат за брака " - описа артистът, предава ladyzone.bg.

Бившите съпрузи са запазили положителните си връзки. Гарнър даже се причисли към Афлек и Дженифър Лопес на Хелоуин, с цел да се забавляват всички деца дружно.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР