Бен Афлек казва, че дължи всичко на починалия актьор Робин

...
Бен Афлек казва, че дължи всичко на починалия актьор Робин
Коментари Харесай

Ако искаш да си богат, не опитвай да печелиш повече, а намали алчността си - БЕН АФЛЕК

Бен Афлек споделя, че дължи всичко на умрелия артист Робин Уилямс . Той в действителност е добър. Добър артист, добър режисьор, добър сценарист.

През 1998 получава „ Оскар “ за най-хубав автентичен сюжет на „ Добрият Уил Хънтинг “.

Сред актьорските му превъплъщения се открояват тези във филмите „ Влюбеният Шекспир “, „ Армагедон “, „ Пърл Харбър “, „ Арго “.

През 2002 Бен Афлек е разгласен за „ Най-секси жив мъж “ от списание People.

Можеш да преживееш и живота си, без да опознаеш никого… Сами избираме кого да пуснем в своя чудноват дребен свят. И ти не си съвършен, мой човек.

Винаги съм вярвал, че има неща, които не избираме и тъкмо те те вършат индивидът който си. Градът, кварталът, фамилията. Хората в действителност се гордеят с тях, като че ли са тяхно достижение.

Всички се лъжем един различен в сериозни моменти. Именно по тази причина оставаме другари. Това ни дава опцията да се развиваме.

Срамът е в действителност токсичен. Той не води до никакъв позитивен артикул. Това е просто затъване в токсично, извънредно възприятие за непълноценност и омерзение от самия себе си.

Не е изключително здравословно за мен да се вманиачавам в неуспехите – рецидивите – и да се самобичувам.

Изчел съм всичките книги за Хари Потър. Толкова съм запленен от тях, че и аз стартирам да пиша.

Жалко, че през днешния ден хората не се обличат както през 20-те години на ХХ век.

Всичко, което в реалност върша, е да отида на работа и да бъда експерт, да бъда в точния момент и да бъда квалифициран.

Аз просто се старая да основа ситуацията, в която на мен самия да ми бъде комфортно; конюнктура, в която да има пространство за опити, в която да те почитат и да не ти се присмиват, в случай че инцидентно нещо не се получи добре.

Когато се видя на екрана и стартирам да се дръзвам. Не тъй като играя извънредно, а в противен случай, тъй като ми се коства толкоз сюрреалистично едно лице да забавлява толкоз доста хора по едно и също време.

Има нещо в действителност сантиментално в това да си безпаричен и да спиш по диваните.

Ако искаш да си богат, не опитвай да печелиш повече, а понижи алчността си.

Имам възприятието, че славата се губи в мен.

Господи, помогни ми, в случай че още един път направя различен филм с детонация в него. Ако ме видиш във филм, където има детонации, знай, че съм изгубил всичките си пари.

Най-после се научих по какъв начин да споделям „ Без коментар “. Да се появявате в таблоидите е същински прелом в познанието и то стръмен освен това. Или го научавате бързо, или изгаряте.

Никога не съм играл папата или модел за подражателство на младежите. Хората би трябвало да живеят своя живот. Те би трябвало да имат правото даже да пушат, в случай че желаят.

Онлайн връзката не ти дава действителна преценка за индивида, който стои против теб. Много мои другари по този начин си търсят дами, само че аз не желая по този начин. Бих желал да имам надълбоко смислена връзка, на която да се отдам напълно, и нямам доверие, че ще срещна половинката си в интернет.

Никога няма да имаш връзка, в случай че се боиш да направиш първата крачка. Ако виждаш единствено отрицателните страни… Можеш да направиш всичко каквото искаш. Нищо не те стопира. Какво те влече? Какво желаеш? Някои цялостен живот редят тухли, с цел да дадат късмет на децата си…

Със сигурност съм правил неточности. Със сигурност съм правил неща, за които скърбя. Но би трябвало да се съвземеш, да се поучиш от грешките, да научиш още неща и да се опиташ да продължиш напред.

Източник: chetilishte.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР