Белият дом заяви, че при разглеждането на импийчмънта в Сената

...
Белият дом заяви, че при разглеждането на импийчмънта в Сената
Коментари Харесай

Белият дом: Президентът Тръмп ще бъде напълно оправдан в Сената

Белият дом съобщи, че при разглеждането на импийчмънта в Сената президентът Доналд Тръмп ще бъде оневинен изцяло, съобщи " Ройтерс ".

Президентът е изцяло убеден, че Сенатът ще " възвърне реда " в страната, както и справедливостта, съобщи говорителката на Белия дом Стефани Гришъм.

Тя дефинира решението на Камарата на представителите за напредване на процедурата в Сената като " една от най-позорните страници в историята на Съединените щати ".

Припомняме, при гласуването в Камарата на представителите и двете обвинявания против Тръмп - за корист с власт и за възпрепятстване на следствието, бяха подкрепени от конгресмените.

След чуванията в Сената, които се чака да стартират през януари, сенаторите ще гласоподават окончателното решение по импийчмънта.

Според наблюдаващите е съвсем несъмнено, че Тръмп ще резервира поста си, защото там представителите на подкрепящата го Републиканска партия имат болшинство. За отстраняването му от власт е належащо болшинство от двете трети от гласовете на сенаторите. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР