Белият дом във вторник нареди на НАСА да установи унифициран

...
Белият дом във вторник нареди на НАСА да установи унифициран
Коментари Харесай

Белият дом нареди на НАСА да създаде стандарт за време за Луната

Белият дом във вторник подреди на НАСА да откри уеднаквен стандарт за време за Луната и други небесни тела, както се стремят Съединените щати за установяване на интернационалните правила в космоса на фона на възходящата лунна конкуренция сред нациите и частните компании.

Ръководителят на Службата за политика в региона на науката и технологиите (OSTP) на Белия дом, съгласно записка, забелязана от Ройтерс инструктира галактическата организация да работи с други елементи на държавното управление на Съединени американски щати, с цел да създаде проект до края на 2026 година за установяване на по този начин нареченото координирано лунно време (LTC).

Разликите гравитационната мощ и евентуално други фактори на Луната и на други небесни тела трансформират метода, по който времето се развива по отношение на това по какъв начин се възприема на Земята. Наред с други неща, LTC ще даде пример за поддържане на времето за лунни галактически кораби и спътници, които изискват изключителна точност за своите задачи.

„ Същият часовни...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР