Белият дом описа новия закон за имиграцията в Тексас, който

...
Белият дом описа новия закон за имиграцията в Тексас, който
Коментари Харесай

Отблъскването на закона за имиграцията в Тексас бележи най-новото напрежение между администрацията на Байдън и граничните държави заради кризата

Белият дом разказа новия закон за имиграцията в Тексас, който разрешава на органите на реда да арестуват незаконни имигранти, като „ рисково “ във вторник, разпалвайки последното напрежение сред администрацията на Байдън и щатите по южната граница по отношение на оправянето с мигрантската рецесия.

Новото законодателство, подписано от губернатора на Тексас Грег Абът в понеделник, разрешава на правоприлагащите органи да арестуват незаконни имигранти, които по-късно ще бъдат изправени пред избора да изоставен Съединени американски щати или да бъдат преследвани по обвинявания в закононарушения за нелегално влизане.

Мигрантите, които не се преценяват, могат да бъдат изправени още веднъж под арест и по-сериозни обвинявания в закононарушения.

Говорител на Белия дом се присмя на новия закон като „ краен “ и твърди, че „ ще направи общностите в Тексас е по-малко безвреден. "

„ Общо казано, федералното държавно управление – не обособените щати – е натоварено да дефинира по какъв начин и по кое време да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР