Белият дом е изключил телевизия СиЕнЕн (CNN) от ежегодния неофициален

...
Белият дом е изключил телевизия СиЕнЕн (CNN) от ежегодния неофициален
Коментари Харесай

Белият дом изключи СиЕнЕн от традиционна среща с журналисти

Белият дом е изключил телевизия СиЕнЕн (CNN) от годишния всекидневен брифинг преди речта на президента пред Конгреса " За положението на съюза ", съобщи Асошиейтед прес. Телевизията обаче не е изразила обществен митинг, нито някой от публицистите, участвали на обичайния обяд, отбелязва организацията.

Нито една медия не бойкотира събитието в израз на поддръжка към СиЕнЕн, за разлика от английските публицисти, които напуснаха среща в понеделник със консултант на премиера Борис Джонсън, с цел да поддържат сътрудниците си, на които бе отхвърлен достъп.

Обядът с присъединяване на телевизионни водещи в деня преди речта " За положението на съюза " е традиция, датираща отпреди ръководството на Тръмп. СиЕнЕн удостовери, че нито един от нейните публицисти не е бил поканен, само че отхвърли коментар. Тази телевизия най-честата цел на недоволствата на американския президент по адрес на публицистите, отбелязва АП.

Говорителка на Белия дом също отхвърли да разяснява тематиката.

" Възмутително е това, което прави Белият дом ", съобщи Франк Сесно, шеф на Училището за медии и обществени въпроси в университета " Джордж Вашингтон " и някогашен началник на бюрото на СиЕнЕн във Вашингтон.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР