Белишкото село Бабяк отбеляза рекордна подкрепа за ДПС и водача

...
Белишкото село Бабяк отбеляза рекордна подкрепа за ДПС и водача
Коментари Харесай

Рекорд! 98% за Делян Пеевски и ДПС в с. Бабяк, Белица

Белишкото село Бабяк означи рекордна поддръжка за Движение за права и свободи и лидера на благоевградската листа на Движението Делян Пеевски. Той гласоподава в неделя в родното място на кмета на Белица – Радослав Ревански.

„ Бабяк е дребната Швейцария. Г-н Пеевски е оказал помощ доста за Белица и региона като цяло и в този момент му демонстрираме, че сме признателни хора “, съобщи за ПиринПресс кмета на община Белица, Радослав Ревански.

 Пеевски: Гласувах за връщане на държавността

От 548 действителни гласа в село Бабяк 533 са за Движение за права и свободи и Делян Пеевски, което е 98%. Останалите се разпределят сред Коалиция „ ГЕРБ-СДС ”, „ Глас Народен ”, „ Изправи се БГ! Ние идваме! ” и „ Българска социалистическа партия за България ”.

„ Гласувах за връщане на държавността, с цел да се развива Родината ни и да заеме своето почтено място в Европейски Съюз “, съобщи лидерът на листите на Движение за права и свободи в Благоевград и Велико Търново Делян Пеевски, откакто пусна своя избор в село Бабяк.

Той още веднъж уточни, че най-ценният капитал на България са хората и акцентира, че дълг на политиците е да основават такива условия за развиване на районите, че жителите да имат работни места и почтено възнаграждение на труда, а стопанската система да прогресира.

„ Политиците са длъжни да реализират консенсус по избрани надпартийни тематики “, безапелационен бе още той и добави, че политиците освен би трябвало да обезпечат нужните условия за развиването на страната, само че и за преуспяване на толерантността и разбирателството сред самите жители.

Делян Пеевски акцентира също, че е извънредно време да бъдат поставени спирачки на олигархичното задкулисие в страната, опитващо се да опълчва жителите на България едни на други и спъващо напредъка и развиването на страната и обществото й.

507 са действителните гласове за президент в село Бабяк.

Очаквано за водача на Движение за права и свободи – Мустафа Карадайъ, са 496. За двойката Анастас Герджиков-Невяна Митева-Матеева са дали своят вот 8 гласоподаватели, а за Румен Радев-Илияна Йотова доверието си са дали трима души.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР