Белгийският вратар на Реал Мадрид Тибо Куртоа коментира трудния успех

...
Белгийският вратар на Реал Мадрид Тибо Куртоа коментира трудния успех
Коментари Харесай

Тибо Куртоа: Веднъж да дадат и на Реал три дузпи в един мач

Белгийският вратар на Реал Мадрид Тибо Куртоа разяснява сложния триумф на тима си против Селта Виго като посетител с 2:1. Съдията Гонсало Фуертес отсъди три дузпи за Реал, от които Карим Бензема вкара два гола, както и анулира попадение на Галярдос за домакините.

" Видях първата и втората дузпа. Третата ми беше мъчно да видя от моята позиция, само че щом някой подлага крайник... Срещу нас също са свирени такива наказателни удари. Веднъж да дадат и на Реал три дузпи в един мач ", сподели Куртоа пред клубния уебсайт на мадридчани.

" Гаярдо стреля с глава и аз отбих топката в гредата. Аспас беше в засада и попречи на Алаба да почисти топката. Беше в нередовно състояние, Яго разбра това, всичко бе обикновено ", сподели още националът на Белгия.

Самият Яго Аспас обаче имаше напълно различен взор върху събитията на терена. " Оставаше единствено да отсъди четвърта дузпа за Реал и да я бие самичък. Остана усещане, че доста държи Бензема да направи хеттрик ", сподели нападателят след мача.

Благодарение на триумфа си, Реал е преди всичко в испанската Ли Лига с 12 точки пред втория Севиля, само че и мач повече.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР