Белгийският нападател Адриен Бонджовани вече е в София и ще

...
Белгийският нападател Адриен Бонджовани вече е в София и ще
Коментари Харесай

Талант на Монако преговаря с ЦСКА

 ЦСКА се завърна в Европа с победа  Почина легендата на ЦСКА Димитър Марашлиев
Белгийският нападател Адриен Бонджовани към този момент е в София и ще организира договаряния с ЦСКА. 18-годишният нападател бе на стадион " Българска войска " и изгледа мача на " алените " с Рига от Лига Европa.

Футболистът играе като нападател и има 1 мач за първия състав на Монако. Той е записал 12 дуела, 5 гола и 5 асистенции за монегаските в младежката Шампионска лига през предишния сезон.

Бонджовани има контракт с Монако до 2022 година, като има възможност да играе като преотстъпен при " алените ".

Иначе другото ново попълнение на ЦСКА Мауридес организира първа подготовка със своите съотборници. Той се появи въз основата в Панчарево в чудесно въодушевление и безпределно зареден след страстите, които е изживял през вчерашния ден по време на мача с Рига.

Бразилецът изгледа от трибуните дуела от първия квалификационен кръг на Лига Европа, извоюван от ЦСКА с 1:0.

" Вчера изживях нещо необикновено. Не ми се беше случвало до момента в живота, само че през целия мач бях наежен от страстта, настроението, любовта, която усещах от почитателите към тима си ", показа Мауридес пред " cska.bg ".

" Това ме зареди извънредно доста и съм безпределно стимулиран да дам всичко от себе си, с цел да играя и да чувствам любовта и поддръжката на почитателите, както моите съотборници през вчерашния ден ", добави той.

" Вярвам, че ще отстраним Рига и ще мога да играя в идващия кръг, тъй като нямам самообладание да се разпределям оптимално за тима и да веселя почитателите ", приключи разчувстваният нападател.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР