Белгийският гранд Андерлехт уволни треньора си Хейн Ванхейцебрук след серия

...
Белгийският гранд Андерлехт уволни треньора си Хейн Ванхейцебрук след серия
Коментари Харесай

Андерлехт уволни треньора си заради слаби резултати

Белгийският гранд Андерлехт уволни треньора си Хейн Ванхейцебрук след серия от слаби резултати в шампионата и отпадане от шампионата Лига Европа. В неделя Андерлехт падна с 1:2 при гостуването на Серкъл (Брюж), което е трета загуба в последните четири мача. С тези резултати те са на 4-а позиция в класирането с 31 точки, на 11 след водача Генк.

Anderlecht fire coach Vanhaezebrouck after poor run of results https://t.co/opkkK41W4q → via https://t.co/0I4IIflkwI √ pic.twitter.com/HwI4sfdslB
— Bitcoin Sportsbook (@SportsbookBTC) December 17, 2018
"Отборът няма задоволително точки в белгийското състезание, позицията му в класирането не дава отговор на историята и реномено ни. Вече отпаднахме от Лига Европа и от шампионата за Купата на Белгия. Длъжни сме да спрем тази наклонност по най-бързия метод, се споделя в изказване на спортния шеф Михаел Фершурен. Благодарим на Хейн Ванхаецебрук за отдадената работа за нашия клуб.

Ванхаецебрук се трансформира в звезда в треньорската специалност в страната, откакто изведе Гент до първата им купа през 2015-а година и им оказа помощ да станат едвам втория белгийски тим, който излиза от груповата фазана Шампионската лига и продължава в елиминациите. Той напусна Гент и преди началото на предишния сезон се причисли към Андерлехт, а в първата си акция ги класира 3-и.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР