Белгийски шофьор на автобус бил намушкан вчера 10 пъти с

...
Белгийски шофьор на автобус бил намушкан вчера 10 пъти с
Коментари Харесай

Наръган шофьор на автобус кара 1 ч. преди да го настанят в болница в Белгия

Белгийски водач на рейс бил намушкан през вчерашния ден 10 пъти с нож, най-вече във врата и корема, само че траял да кара още час, преди да бъде настанен в болница в тежко положение, заяви прокуратурата в град Антверпен, представена от Франс прес.

Мъжът, който работи в компанията за публичен превоз " Де Лейн " в Контих, пристигнал по-рано за промяната си и употребявал времето да изпуши една цигара на кормилото при отворени порти на рейса. В този миг извън нахлул мъж и се втурнал към него, вадейки някакъв предмет, " евентуално нож ", с цел да му нанесе удари, уточни в официално съобщение прокуратурата, оповестява Българска телеграфна агенция.

Нападателят избягал, а водачът, евентуално в положение на потрес, затворил вратите и тръгнал с рейса по маршрута му до крайната спирка, изминавайки 15-ина километра. Водачът схванал, че е бил намушкан, едвам откакто стигнал в автобусното хранилище. Колегите му неотложно се обадили на незабавна помощ.

Антверпенската прокуратура е почнала следствие за опит за ликвидиране, защото прободните рани на 58-годишния водач е можело да бъдат смъртоносни. /БТА
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР