Белгияще предостави наУкрайнадесетки бронирани линейки, съобщиха местни медии. За целта

...
Белгияще предостави наУкрайнадесетки бронирани линейки, съобщиха местни медии. За целта
Коментари Харесай

Белгия ще предостави на Украйна бронирани линейки

Белгияще даде наУкрайнадесетки бронирани коли за спешна помощ, оповестиха локални медии. За задачата белгийско сдружение от отбранителната промишленост ще преоборудва дребни верижни бронетранспортьори, съобщи Дарик с позоваване на сътрудник на Българска телеграфна агенция.

Отбелязва се, че машините BV-206 са изключително подобаващи поради верижното им задвижване, което разрешава придвижване в сложни условия. Не се прецизира от кое място ще бъдат обезпечени бронетранспортьорите, само че се показва, чедарениетоще бъде предоставено с част от средствата, утвърдени неотдавна от белгийските управляващи в поддръжка на силите на Киев.
Бронетранспортьоритеса произвеждане на шведско сдружение, притежавано от английската група " Бритиш ероспейс " (BAE Systems). Машините са на въоръжение в Швеция от 80-те години на предишния век и имат качества на амфибия. Общо 37 страни употребяват тази техника, с която може да бъдат транспортирани до 16 души и от която до момента са създадени над 11 хиляди бройки.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР