Бежанците на турско-гръцката граница нарочно тормозят деца, за да ги

...
Бежанците на турско-гръцката граница нарочно тормозят деца, за да ги
Коментари Харесай

Американка разкри долните номера на бежанците, с които искат да нахлуят в Европа ВИДЕО

Бежанците на турско-гръцката граница преднамерено тормозят деца, с цел да ги накарат да се разплачат и да влязат в Европа. Видео от мястото разгласява в своя Туитър активистката от американската организация RAIR Foundation Ейми Мек.

По думите й, мъжете преднамерено държат децата над огньовете, които са запалили, с цел да се изплашат, да стартират да плачат и тъкмо по този метод да бъдат запечатани от обективите на публицистите.

Бежанците се надяват, че благодарение на малолетните деца ще могат да пресекат границата. „ Трафикантите на хора водят тези деца в Европа, а джихадистите и разпространителите на „ подправени новини” ги употребяват, с цел да провокират жалост измежду хората”, споделя Мек.

По-рано в мрежата се появи видео по какъв начин незаконните мигранти на границата сред Гърция и Турция хвърлят коктейли „ Молотов” по постове на граничари и служители на реда.

Гръцките управляващи показаха съществено терзание по отношение на незаконните мигранти, които са на границата. Те дефинираха обстановката като опасност за националната сигурност и дадоха обещание да подхващат съответните ограничения.

MEDIA BLACKOUT

Migrants (invading soldiers) are deliberately harming babies so they cry for the cameras in Greece & throughout Europe

Human traffickers are smuggling these kids into Europe while jihadists & the fake news uses them as props to pimp & exploit emotions from public pic.twitter.com/j2ViqzM9Dg
— Amy Mek (@AmyMek) March 2, 2020
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР