Бедственото положение във Варна остава до края на деня утре,

...
Бедственото положение във Варна остава до края на деня утре,
Коментари Харесай

Благомир Коцев: Бедственото положение във Варна остава до края на деня утре, 29 ноември

Бедственото състояние във Варна остава до края на деня на следващия ден, 29 ноември. Това разгласи на фейсбук страницата си кметът Благомир Коцев. Ето какво написа той:

" Бедственото състояние във Варна остава до края на деня на следващия ден, 29 ноември. Давам къс период на способените общински звена и частни компании градът да се обезопаси и разчисти стремително.

На съвещанието на антикризисния щаб желаех и отчет за спешните действия от последните 10 дни. Важно е да разберем къде сме се справили добре и къде има още място за усъвършенстване. Това ще ни помогне да работим по-ефективно при идната естествена опасност.

В тази връзка отбелязвам следния проблем, който се открои по време на бедствието. Съгласно Плана за отбрана на популацията при бедствия е трябвало общината да подписа контракти с пет посочени в проекта компании, които да поемат аварийно-възстановителните работи. Такива контракти обаче няма подписани. По тази причина желаех гаранции и решения от щаба за  бързото възобновяване от бедствието ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР