Бебе от младо гадже чака чалга легендата Магапаса, научи HotArena.

...
Бебе от младо гадже чака чалга легендата Магапаса, научи HotArena.
Коментари Харесай

Магапаса чака бебе от младо гадже

Бебе от младо гадже чака чалга легендата Магапаса, научи HotArena. 45-годишният артист, който изгря в дует с колежката си Мая предишния век, още веднъж ще стане татко.

От няколко години той е с много по-младата от него Десислава и в този момент взема решение да направи последваща стъпка — двамата живеят в Съединени американски щати, където са обградени от десетки българи и се събират дружно с тях.

„ Тройно по-щастливи сме ”, съобщи Магапаса, откакто сподели фотография с половинката си, която към този момент е с наедряло коремче. Полът на бебето ще се пази до последно в загадка, както и името на наследника на Добрин Петров, както е същинското име на чалга артиста.

Мая и Магапаса се разделиха от дълго време, въпреки че никой обществено не го признаваше.

Певицата отпътува първа за Съединени американски щати, а по-късно потегли и слух, че работи като танцьорка на стълб. Факт е, че и в Америка Мая постоянно хваща микрофона и има участия. Впоследствие настрана от нея, за Съединени американски щати отпътува и Добрин.

За него се приказва, че работи като камионджия, с цел да си изкара прехраната, само че и той продължава с музикалната си кариера, като е постоянен посетител на балкански празненства, написа „ България през днешния ден ”.

Още през 2014 година той се засели със фамилията си в Чикаго. Животът в Америка го среща с младата Денислава, която го очарова с хубостта си.
Неговите другари даже се майтапят с изпълнителя, че Денислава наподобява на негова щерка и даже някои я бъркат с наследницата му на моменти.

Двамата не се трогват и се радват на любовта си.

А неотдавна даже взеха решение да имат и дете.

Мая и Магапаса се срещат през далечната към този момент 1997 година и в началото са професионални сътрудници, а след това стават и любовници.
Двамата живеят дружно осем години и през тези години вършат десетки шлагери.

Имат и пораснала щерка, която е пълнолетна — на 21 години. Към днешна дата чалга легендите поддържат положителни връзки между тях поради детето им.
Споделят грижите за момичето, което живее с известната си майка.

Мая има седем албума с Магапаса и един независим. А най-големият им шлагер си остава кавърът „ Пак си жива ”, който си остава най-слушаният за всички времена.
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР