Бебе на два месеца получи хранително натравяне от мляко за

...
Бебе на два месеца получи хранително натравяне от мляко за
Коментари Харесай

Майка преживя най-големият ѝ ужас! Купи мляко за бебето си от магазин в Кючука, час след това то стана на петна и започна да повръща

Бебе на два месеца получи хранително натравяне от мляко за кърмачета, закупено от магазин в Кючук Париж. Срокът на валидност на продукта бил изминал преди година, само че все пак стоката се предложила на витрината, алармира бащата на детето, пише TrafficNews.bg, базирайки се на четец. Преди няколко дни жена му закупила висококачествено мляко за кърмачета на известна марка от магазин „ Слънчеви лъчи ” до пазар Хоризонт. Без да огледа отминалостта на продукта, майката давала от млякото на детето си в продължение на няколко дни.
Реакцията от разваленото мляко не закъсняла и дребното бебе станало цялото на петна, имало разстройство и почнало да повръща. Първоначално решили, че е поради топлото време, само че бебето се влошавало. Притеснените родители завели детето в болница и там открили, че има хранително натравяне. По-късно огледали добре опаковката на млякото и видели, че срокът му на валидност е изминал през август месец 2016 година! Възмутени, потърсили отговорност от магазина, само че там трансферирали топката на доставчиците.

„ Как не ги е позор! Оправдаха се с доставчиците и производителите и обявиха, че не е в тях виновността. А това, че са наредили развалена стока на стелажите си? Кой носи отговорност за това?”, възмущава се Васил Борисов, който е татко на бебето.

Добрата вест е, че детето към този момент е добре и е изцяло крепко. След като алармирали, разваленият артикул въпреки всичко е махнат от магазина. Въпросът в тази ситуация е дали това е индивидуален случай, или и други деца са се разболели от млякото? Опитахме да се свържем с представител на магазина, в който са си разрешили една година да оферират негоден артикул, и то за най-малките, само че до този миг не съумяваме да изпълним контакт.

Васил се обръща и към други родители с зов да наблюдават изкъсо какво пазарят за себе си и децата си, защото очевидно не може да се разчита на преданост от страна на търговците.







Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР