БДЖ, съвместно с български издателства, стартира кампанията Чети във влака“,

...
БДЖ, съвместно с български издателства, стартира кампанията Чети във влака“,
Коментари Харесай

БДЖ ще насърчава пътниците си да четат

БДЖ, взаимно с български издателства, започва акцията „ Чети във влака “, която цели да подтиква четенето на книги по един съвременен метод. Всички пасажери, притежаващи смарт устройства, могат да се допрян до нови светове по време на пътуването си посредством магията на електронните книги.
В разгара на лятото във всички влакове в страната са публикувани стикери с QR код, водещ към електронни книги за гратис четене. Инициативата поддържаха водещи издателства и създатели в страната, които предоставиха изцяло гратис първите книги от виртуалната библиотека на „ Чети във влака “.

Снимка: Pixabay
Виртуалната библиотека на „ Чети във влака “ ще остане отворена за нови попълнения целогодишно. Всеки създател и издателство могат да се включат в идеята като се свържат с БДЖ на формалната е-поща: [email protected].
Реализирането на плана „ Чети във влака “ ще даде опция на четящите хора да се допрян до одобрени и нови български създатели, както и да наблюдават настоящите заглавия и събития, проведени от издателствата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР